hotel-booking-hed2-2013

Aplikasi Hotels.com ™ untuk iPhone 6 dan iPhone 6 Plus telah melancarkan satu ciri baru yang menggunakan teknologi Touch 3D yang inovatif untuk mempercepatkan tempahan.

Ia kini menawarkan akses dengan hanya satu klik kepada ciri-ciri tempahan yang paling popular di aplikasi tersebut seperti Deals Near You, Saved Hotels, Find Your Bookings and Hotels.com™ Rewards – dengan hanya menekan sekali pada skrin telefon pintar anda.

 

 

dan

“One third of our bookings come in via mobile devices and we’re excited by the potential Apple’s 3D Touch technology offers. We’ll continue to use this cutting-edge technology to make the booking experience even more engaging.”
Dan Craig, Senior Director, Mobile at Hotels.com

 

Aplikasi Hotels.com untuk peranti mudah alih menggunakan iOS 9 kini menawarkan carian  ciri-ciri baru yang  mudah. Dengan meleret ke bawah pada iPhone atau iPad’s homescreen, pengguna boleh mencari apa-apa sahaja didalam aplikasi tersebut.

CT8OfvHUEAALnxK

Mengenai aplikasi Hotels.com:
Aplikasi Hotels.com merupakan cara yang mudah, cepat dan selamat untuk menempah hotel anda. Ia menawarkan keperluan kepada semua orang untuk merancang, tempah dan menguruskan penginapan hotel mereka. Aplikasi ini boleh didapati untuk Android dan IOS dan bersedia untuk muat turun tanpa sebarang kos. Dengan lebih daripada 50 juta muat turun dan rating dari pelanggan yang melebihi 4.5 daripada 5, ia adalah alat amat berguna untuk berhubung dengan pelanggan yang setia kami. Dan, lebih daripada 20 juta Rewards members dengan serta-merta boleh melihat berapa banyak malam mereka telah kumpulkan untuk mendapat malam percuma. Sebagai ahli, mereka juga mendapat akses kepada harga Secret Prices yang sangat menarik.

Mengenai 3D Touch:

Teknologi 3D Touch adalah teknolog Multi-Touch Apple generasi akan datang . Ia menawarkan satu cara yang baru untuk berinteraksi dengan iPhone 6 dan iPhone 6 Plus. Selain gerak isyarat biasa Multi-Touch seperti Tap, Swipe, and Pinch, 3D Touch kini menambah satu dimensi baru dengan mengesan berapa banyak tekanan pada paparan. 3D Touch menggunakan sensor yang mengukur jarak antara penutup kaca iPhone dan lapisan latar dan menggabungkan data ini dengan data yang disampaikan oleh sentuhan lain dan acceleration sensors.

Mengenai Hotels.com

Hotels.com mempunyai penginapan di lebih daripada 200 negara. 17 juta verifiedhotel reviews kami akan membantu anda mencari tawaran terbaik di lokasi yang tepat. Sama ada anda melancong pada saat akhir sebagai sebuah keluarga atau memerlukan hotel untuk perniagaan, kami mempunyai tawaran hotel yang sesuai untuk anda. Kami juga mempunyai pusat panggilan 24 jam, jika anda lebih suka untuk bercakap dengan operator kami. Jangan lupa tentang Price Match Guarantee dan Last Minute Deals. Dan, tiada yuran perubahan atau membatalkan daripada hotels.com untuk meringankan fikiran anda dengan tempahan hotel anda yang seterusnya. The best prices at the best places. Guaranteed.®

Hotels.com_ObviousChoice_RGB_center_1